IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Both cooling fans inop
cambird
post Apr 5 2015, 07:31 PM
Post #1


ATGO Newbie
*

Group: Members
Posts: 4
Joined: 5-April 15
From: naples, fl
Member No.: 1,375



Thanks in advance for anyone's help. I have a 1987 IROC, 5.0 TPI with dual fans that are totally inop. I've checked all the obvious, and even
replaced the cooling fan relays(s)? Checked the grounds, fuses and even put a scanner on the car to see if the ECM was commanding the fans to
come on. I have power at both relays and and the green wire from the ECM is powered when the key is on and a/c switch is activated. I find it very
hard to believe that both cooling fan motors would be bad at the same time, but that's all I'm left with. Anybody else have any ideas? Thanks.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
 
Start new topic
Replies
BigBadLou
post Apr 6 2015, 07:47 PM
Post #2


Electrical Guru
******

Group: Administrators
Posts: 8,814
Joined: 3-November 04
From: North Austin
Member No.: 7

Tech Writer Lending a Hand Donations award


No no no, I was kidding, man.
On the F350, there is no in-tank fuel pump. It sits on the frame rail so it can be replaced on the side of the road (unlike the Crapmaro). smile.gif


--------------------
"People suck, life blows, now that's what I call equilibrium!"
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Posts in this topic


Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 15th October 2019 - 11:11 PM